Referenties

Stadlander

"We beschikken over één overzichtelijke applicatie om al onze leveranciers te beoordelen."

De woningcorporatie Stadlander een automatiseringswens voor een software-oplossing om leveranciers (aannemers, onderaannemers, etc.) te beoordelen.  Voor deze behoefte heeft Comaxs Software Solutions de applicatie LEBOIS (Leveranciers Beoordelings en InformatieSysteem) ontwikkeld.

 

Met LEBOIS kunnen leveranciers aan projecten worden gekoppeld en vervolgens vindt op drie niveau’s de beoordeling plaats: voorbereiding, uitvoering en nazorg. Bij de definiëring van een volgend project heeft u de beschikking over een snel overzicht van de best presterende leveranciers welke vervolgens kunnen worden meegenomen in de shortlist voor de aanbesteding.

 

De LEBOIS-applicatie is voortgekomen uit een maatwerkwerktraject. Onze ontwikkelmethodiek betreft maatwerk fungeert als een bouwdoos. Reeds door ons ontwikkelde functies (bouwstenen) kunnen worden hergebruikt bij het bouwen van nieuwe of aan te passen software-oplossing. Deze methode maakt het onnodig om de software geheel opnieuw te bouwen, maar worden bestaande bouwstenen verzameld en aangevuld met functies die nog niet zijn ontwikkeld. Hierdoor beschikt u snel over de software en kunnen de kosten worden gereduceerd.

 

 

thuis_magazine

logo

Harms Autoverhuur

 

 "RELAXS Verhuur betekent voor ons een vereenvoudiging van ons gehele verhuurproces!"

Als verhuurbedrijf is Harms Autoverhuur, gevestigd in Hoogezand, op zoek gegaan naar een geschikt softwarepakket om de bedrijfsprocessen te automatiseren.

 

Kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar staan bij Harms Autoverhuur hoog in het vaandel. Het softwarepakket moest bij deze criteria aansluiten.

 

“Met RELAXS Verhuur beschikken wij over één gebruiksvriendelijk systeem om al onze verhuuractiviteiten te onderhouden. Onze wensen ten aanzien van functionaliteiten in het programma worden door Comaxs direct opgepakt. Met het oog op de toekomst is RELAXS Verhuur het ideale softwarepakket, dat meegroeit met onze bedrijfsactiviteiten.”